Kunderne siger…


 

eltelVi har i gennem det seneste år brugt Brødkusken til at levere brød til os fredag morgen. 
Det har altid været brød til tiden med en god kvalitet, samtidig har vi altid haft mulighed for at tilpasse vores bestilling efter vores behov  med kort varsel. Så altid gode oplevelser med Fred.

 

Nordea har igennem et stykke tid fået leveret morgenbrød hos firmaet Brødkusken. Samarbejdet fungerer yderst tilfredsstillende – priserne er rimelige, der leveres til tiden og altid med et smil.

 

aoVi er meget tilfredse med vores ugentlige levering af morgenbrød fra Brødkusken. Tingene fungerer som de skal, og leveringen er altid til tiden. Desuden er smagen god, og vi hører også kun positivt fra vores kunder som spiser brødet med velbehag hver fredag året rundt.

 

superdaekVi Super Dæk Service (Glostrup) har haft fornøjelsen af at få leveret morgenbrød til vores medarbejdere i en periode på 1. års tid.
Vi er yderst tilfredse med kvaliteten på det brød vi får leveret hver dag, det er efterhånden svært at finde godt solidt kvalitetsbrød, men vi har været heldige at have fundet en leverandør som kan opfylde dette.

Derudover er vi glade for den service at vi får brødet leveret hver morgen af morgenfriske gutter, altid med et smil på læben.Vi kan derfor kun give vores bedste anbefalinger 🙂

 

riwal_logo_dkVi er meget tilfredse med brødet fra Brødkusken. Det er altid friskt, og leveringen er præcis.
Desuden sætter vi pris på at det er varierende brødtyper hver dag.

logo_ep Vi nyder hver dag godt af det gode brød fra Brødkusken. Leveret til døren, til aftalt tid. Lækkert brød i flere varianter, og ikke mindst god service med mulighed for at ændre bestillingen med kort varsel. Vi kan kun anbefale Brødkusken.

 

logo_lisbeth_dahlVi er rigtigt glade for vores morgenmads aftale, som vi har haft snart gennem 2 år. Det er det dejligste brød vi får leveret til en billig penge og det bliver leveret til vores dør hver fredag morgen. Vi giver de varmeste anbefalinger.

 

logo_iss Vi er rigtig glade for brødet Brødkusken leverer og ikke mindst den
altid gode service. Brødet er superlækkert og altid friskt.

 

superdaekAltid friskbagt brød, med kvaliteten i top, og så til tiden – hver dag.
God variation i de forskellige typer brød, der sørger for morgenmaden altid er en god oplevelse.
– Søren A. Sørensen, Afdelingsleder, Albertslund